Tage der Zukunft Tage der Zukunft (Bildquelle: © Ha Shao Hui)

Tage der Zukunft

Project: Biscuits and Small Tarts high in Protein Marco Sator, Adriana Tiron (Bildquelle: Zukunftskompetenzen)

Project: Biscuits and Small Tarts high in Protein

Team:
Marco Sator, Adriana Tiron
Remanzacco, Italy

Quality bio is a company founded in 1996. Our goals are to produce backery food organic and healthy.We have studied a lot of news recipes with kamut, spelt, whitout sugar, vegan etc. Biscuits and smal tarts high in protein. Our products have 38,5 % of proteins and 12% of fiber. The products integrated in a diet based on proteins can increase the muscles and increase the sporting performances. We use a very high quality protein of milk, soy and lentils. The products are indicated for people that do sport and people that do a diet.
We have studied a nice pack , attractive for the consumer. Inside tha pack we have 4 portions of 40 g. Each portion it's easy to eat when you do sport.

www.qualitybio.it



Besuchen Sie Tage der Zukunft auf facebook Besuchen Sie Tage der Zukunft auf twitter Besuchen Sie Tage der Zukunft auf google plus Besuchen Sie Tage der Zukunft auf youtube Besuchen Sie Tage der Zukunft auf xing
Institut für Zukunfktskompetenzen Tage der Zukunft Zukunftskompass Zukunftsprojekte